Zakelijke dienstverlening

Bij onderstaande opdrachtgevers hebben een of meerdere van onze partners persoonlijk een advies, coaching en/of trainingstraject begeleid.

Ervaringen opdrachtgevers

Ervaringen opdrachtgevers

Ik ken Marcel als een prettig persoon ...

Lees meer..

iemand die recht voor zijn raap is en dat op een manier waarop dat bijdraagt aan de omgang en het beoogde resultaat. Tijdens zijn (leiderschaps)trainingen brengt hij praktijksituaties terug naar de kern en hij brengt dat op een directe en opbouwende manier over naar een groep of individu. Zijn gebruikte trainingsmethodiek is erg pragmatisch opgebouwd, sluit nauw aan bij de praktijk en zorgt er bovendien voor dat je als leiderschapsteam dichter bij elkaar komt te staan. Daarnaast is hij een prettige en eerlijke sparringpartner en houdt hij je vanuit een open vizier een spiegel voor, die je als basis kunt gebruiken voor persoonlijke groei.
Kortom: aangenaam en nuttig om met Marcel samen te werken!

Maarten Friesema, Manager Operations

I experienced that Marcel is perfectly able ...

Lees meer..

to coach a team with keeping the right balance of theory, practice and personal interests in the context of the challenges the team is facing. He keeps a good balance between pressure on results and the change that the team can handle. Thereby creating an optimal result of the coaching sessions.

Ad van Dongen, Business Unit Manager

Marcel is als persoon in het bezit van een ...

Lees meer..

uitstekend observatie vermogen, is zeer empathisch, houdt de communicatie vooral zakelijk en is zeer betrokken. Marcel levert een bijzondere bijdrage aan het bekrachtigen van de doelstellingen van ARP Nederland door ons als LT en MT echt opnieuw kennis te laten maken met elkaar als persoon en als collega. Dit geeft een onbekend potentieel een enorme boost waardoor visie en missie, doelen en wensen, mentale en fysieke kracht tot uiting komen. Snelle en vooral stabiele groei als persoon, als team en als bedrijf is door de methodiek van Marcel beter geborgd en blijft "leven". Zijn methodiek bestaat uit een aantal onderdelen: ik benoem er twee: Personal Color en IkinGroei van Lena De Troch zijn van grote waarde geweest. Verandering begint bij (her)erkenning van jezelf. Resultaten tot nu toe: gezonde mensen, gezonde groei, plezier bij het werk en een snellere transitie dan standaard. Graag geef ik een persoonlijke aanbeveling aan u.

Suzan Visker, Manager Sales & Solutions

Afgelopen oktober '16 hebben Marcel en ik elkaar voor het eerst gesproken.

Lees meer..

Doel van dit gesprek was kennismaking en om erachter te komen of er een 'klik' was tussen Marcel en zijn bedrijf en onze organisatie. Wij zaten in de situatie dat we een nieuw managementteam aan het vormen waren en dat we ook echt wilde dat dit team als een team ging functioneren. Negen maanden later durf ik te zeggen dat Marcel dit gelukt is. Zijn directe en duidelijke aanpak, veel eigen ervaringen vanuit Marcel zijn arbeidsverleden maken elke sessie tot een succes. Je komt terug met een bult energie en veel extra bagage in je rugzak. Marcel en ik zijn nu alweer in gesprek voor een volgend traject voor onze teamleiders, ben er ook van overtuigd dat ook deze sessies een succes gaan worden. Mocht je dus op zoek zijn naar een eerlijke trainer en coach, die geen blad voor de mond neemt? Dan moet je zeker aan Marcel en zijn bedrijf denken!

Jean-Paul Bierens, Algemeen Directeur

Marcel heeft in een meerdaagse training, aan accountmanagers...

Lees meer..

en vestigingsmanagers, verdieping aangebracht in de wijze waarop AB Werkt het accountmanagement bij haar relaties en prospects optimale invulling kan geven. De pragmatische en resultaatgerichte werkwijze van Marcel in combinatie met zijn ruime commerciële en leidinggevende ervaring als ondernemer en trainer maken dat de training als zeer succesvol is ervaren door organisatie en medewerkers. De aangereikte tools en tips worden dagelijks ingezet.

Remco van Sambeek, Regiomanager

Ben het trainingstraject Personalcolor en OrganisatieGroei ingegaan.

Lees meer..

Marcel kan op een perfecte manier de groeipunten en de verbeterpunten voor je naar boven halen. Hij is iemand die zich goed kan inleven en je kan helpen om in het team waar je werkt je kwaliteiten te gaan gebruiken en verder te ontwikkelen. Marcel leert je om met het team waarin je werkt een beter resultaat te krijgen. Ik kan en zal hem aanbevelen bij organisaties die in een korte tijd een snelle groei doormaken in een markt die zo snel en veranderend is. Wil je voor jezelf een goed beeld krijgen om je je ontwikkelen bel om mail hem.

Wijnand Elshof, Regiomanager Sales

"Marcel did a great job in the courses for Stress management.

Lees meer..

His approach had a positive impact on the group and also very much on the individuals. All the people that he coached had a big improvement in their stress-management."

Paul Deleu, Learning Program Manager at IBM

Veelzijdig, deskundig, geduldig, flexibel,...

Lees meer..

doortastend, krachtig (en dan bedoel ik niet in spierkracht, maar in optreden), doeltreffend, onderzoekend. Dat zijn woorden die kenmerkend zijn voor jou, zoals ik je heb leren kennen tijdens de training “communicatie en samenwerking” die we samen verzorgen. Ik leer ontzettend veel van jou, maar het leuke is dat je ondanks het feit dat je zo ervaren bent, toch benieuwd bent naar mijn mening en visie en me de ruimte geeft om me te ontplooien. Ik vind het moedig dat je je zo daadkrachtig (dat woord hoort er ook nog bij) durft op te stellen, nu dat zo af en toe nodig blijkt te zijn. Je durft stelling te nemen en bewijst daarmee resultaat te willen bereiken! Daarmee heb je mijn waardering gewonnen!

Manuela Simons, HRM manager

Wij wisten dat het een moeilijke groep was,...

Lees meer..

maar de negatieve benadering van de cursisten heeft ondanks alle positieve invloeden van Marcel het gewenste resultaat niet kunnen beïnvloeden. De cursus voor verkoopbinnendienst heeft mijns inziens nog niet het effect behaald wat wij in gedachte hadden. De analyse die Marcel gemaakt heeft , was duidelijk en de enige juiste. De leiding moet veel zwaarder en diverse mensen moeten vervangen worden. Hier wordt aan gewerkt maar dit lukt niet van vandaag op morgen.

Berry Rutjens, Bedrijfsleider