MBO bedrijfsopleidingen

OrganisatieGroei biedt in samenwerking met twee opleidingspartners MBO bedrijfsopleidingen (BBL) aan. BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg wat betekent dat het onderwijs grotendeels in de praktijksituatie plaatsvindt, ondersteund met theorielessen. Afhankelijk van de wensen van het bedrijf en de deelnemers kan er ook een aanvulling (+) toegevoegd worden. Over de mogelijkheden hiervan adviseren wij u graag. OrganisatieGroei richt zich op de markten productie & techniek en zorg & welzijn.

Groep- en individuele inschrijving

Bedrijven kunnen zowel groepen als individuen aanmelden. Het aanbod omvat in principe alle reguliere MBO-opleidingen, die bedrijfsmatig worden uitgevoerd. Voor deze opleidingen kunnen wij compleet maatwerk bieden, denk hierbij aan lesstof, planning, concrete praktijkopdrachten, locatie enz. Incompany trajecten behoren eveneens tot de mogelijkheid.

Subsidie

Bij scholing van uw medewerkers bieden brancheverenigingen en overheid diverse mogelijkheden om subsidies te ontvangen. Gedurende het opleidings- en/of trainingstraject geeft OrganisatieGroei advies en ondersteuning om in aanmerking te komen voor financiële tegemoetkomingen. Voor meer info zie subsidies.